© SiaCreativo  2013

Mail: sia.creativo@gmail.com Početna strana
Početna strana O Nama JUNGHEINRICH Regalna oprema Upit korisnika Kontakt
O Nama JUNGHEINRICH
Prodaja novih viljuškara Prodaja polovnih viljuškara Najam viljuškara Servis viljuškara
Regalna oprema Upit korisnika Kontakt

Servis viljuškara

Jungheinrich podrška post-prodaje nudi mnoge pogodnosti :

Stacionarni servis

U našoj centralnoj zgradi se nalazi i stacionarni servis u kome se vrše velike popravke viljuškara (kvarovi na menjaču, motoru i slično) ali i kompletna reparacija i osvežavanje viljuškara. Stacionarni servis je opremljen svim neophodnim pomagalima za kvalitetnu i brzu uslugu. U našem servisu su zaposleni iskusni servisni tehničari koji svoje znanje osvežavaju i dopunjavaju na redovnim kursevima kod inoprincipala. Na vaš poziv naša servisna služba će doći i utvrditi stepen kvara i po dogovoru i potrebama izvršiti popravke na licu mesta ili preporučiti dovoženje viljuškara u stacionarni servis.

Mobilni servis

Posedujemo moderno opremljena vozila za servisiranje viljuškara kod korisnika. Svako vozilo sadrži sve neophodne alate za brzu i efikasnu popravku, što osim klasičnih alata podrazumeva i specijalne alate i računare za brzu dijagnostiku. Originalni rezervni delovi uz stručne popravke garantuju maksimalni kvalitet usluge. Naši servisni tehničari prolaze redovne kurseve za obuku kod inoprincipala i u svakom trenutku mogu da odgovore na vaša pitanja


Naši korišćeni viljuškari se testiraju pre upotrebe. Dovoljno je reći šta želite i šta vam je potrebno a mi ćemo uraditi ostalo.

KORIŠĆENI VILJUŠKARI

Prodaja polovnih viljuškara